Naiset hakivat pisteet Vantaalta

23.10.2006

Huittislaiset vierailivat keskiviikkona Vantaalla Tiikereiden kotiluolassa ottaen pisteet mukaansa lukemin 4-6 (1-1, 0-4, 3-1). Ratkaisun toi loistava toisen erän alku, jossa Rupu teki neljä maalia ensimmäisen kymmenen minuutin aikana.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin ajassa 15.25, kun pomppupallo Rupun maalin edestä ei löytänyt tietään pois, vaan eksyi puolustajan mailasta omaan maaliin. Rupun tasoitus nähtiin kuitenkin vielä ensimmäisessä erässä kun Hanna Hakala vapautti Nina Rantalan maalintekoon ajassa 19.39. Toisen erän alku oli siis Rupun hallintaa ja maaleja tehtiin tasaiseen tahtiin. Ensin ajassa 21.13 Minna Uotila vei vierasjoukkueen johtoon Laura Takalan syötöstä. Pelikello ehti mennä vain 41 sekuntia eteenpäin, kun kaksikko Rantala-Hakala maalasi jälleen. Erja Lötjönen jatkoi Rupun väkevää erän alkua ja kellossa oli vasta 23.37, kun pallo oli kolmannen kerran Tiikereiden maalissa toisessa erässä. Rupu pelasi toisessa erässä todella hyvää peliä, eikä Tiikereillä ollut mahdollisuuksia haastaa vierailijoita todelliseen taisteluun. Laura Takala upotti taukolukemat 1-5 ajassa 29.18 rangaistuslaukauksesta varmasti sisään.

Kolmannessa erässä nähtiinkin sitten sisuuntunut Tiikerilauma ja ottelusta meinasi tulla vielä turhan tiukka. Kotijoukkue onnistui maalinteossa erän alkupuoliskolla kahdesti ja tuli jo kahden maalin päähän. Rantala kuitenkin turvasi Rupun johtoa erän puolenvälin jälkeen täydentämällä hattutemppunsa ja siirtämällä joukkueen jälleen kolmen maalin johtoon. Tiikerit pääsivät vielä kaventamaan loppuhetkillä ylivoimalla, mutta todellista kiriä ei nähty.